اخبار سلامت

مصرف منظم زردچوبه خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

0
(0)

حرف اضافه :

گروهی از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همکاری محققان دانشگاه آکسفورد انگلیس، تأثیر مصرف زردچوبه بر سلامت مغز را بررسی کرده‌اند. در این مطالعه که بر روی بیش از ۳۰۰ فرد بالای ۵۵ سال در سه استان کشور انجام شد، مشخص شد افرادی که به‌طور منظم از زردچوبه در رژیم غذایی خود استفاده می‌کردند، عملکرد شناختی بهتری نسبت به دیگران داشتند.

دکتر ناصر حیدری، متخصص نورولوژی و عضو هیئت علمی این پروژه اعلام کرد: «ماده فعال زردچوبه به نام کورکومین خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی دارد. این ماده می‌تواند از آسیب به سلول‌های عصبی جلوگیری کرده و روند تخریب حافظه را کند نماید.»

بر اساس یافته‌های این تحقیق، مصرف روزانه نیم قاشق چای‌خوری زردچوبه همراه با وعده‌های غذایی، به‌ویژه در کنار چربی‌های مفید مانند روغن زیتون یا شیر، جذب بهتر کورکومین را ممکن می‌سازد و بیشترین تأثیر را بر سلامت مغز دارد.

محققان تأکید دارند که زردچوبه نباید به‌عنوان جایگزین درمان‌های دارویی مصرف شود، اما می‌تواند یک اقدام پیشگیرانه مؤثر در برابر زوال شناختی مرتبط با سن محسوب شود.

منبع: بهداشت نیوز

این پست چقدر برای شما مفید بود ؟

روی ستاره مورد نظر کلیک کن تا به آن امتیاز بدی

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز 0

هنوز امتیازی داده نشده

sina

من نویسنده سایت حرف اضافه هستم و 10 سال هست به نویسندگی و تولید محتوا مشغول هستم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا